Onze visie

Jouw verlangen is de leidraad, de vorm is daaraan ondergeschikt.

De Vision Quest of Natuurretraite komt voort uit de tradities van Noord-Amerikaanse indianen. Ons uitgangspunt is, dat de vorm aansluit bij deze tijd en jouw persoonlijke doelstelling. In de voorbereiding staat de vraag centraal, waarvoor jij op Vision Quest wilt gaan. Binnen de ruimte die het programma biedt geven wij jou graag de mogelijkheid om een eigen weg te gaan die jouw eigen proces zoveel mogelijk ondersteunt. Jouw verlangen is de leidraad, de vorm is daaraan ondergeschikt. 

Verbinding. Voor het aangaan van jouw proces is een veilige omgeving noodzakelijk. Daarom vinden we het erg belangrijk om tijdens deze periode met elkaar een gemeenschap te vormen. Een verbinding waarin iedereen wordt uitgenodigd zijn of haar kwaliteiten in te zetten. Een groep waarin iedereen kan leren, waarin we respectvol met elkaar omgaan en waarin alles er mag zijn zonder oordeel.

Voor de integratie van jouw quest of retraite in je dagelijks leven is het ook belangrijk dat je jezelf omringt met mensen die jou en jouw proces volledig respecteren.
 

..... "In essentie heb ik doorleefd dat door je angst onder ogen te durven, willen en kunnen zien die angst minder wordt en je die angst niet meer gaat aantrekken. Ik had grote angst voor teken, maar ik heb geen enkele teek aangetrokken. Dankzij deze ervaring geef ik mezelf nieuwe mogelijkheden en kansen, o.a. om nieuwe mensen te leren kennen en verder spiritueel als mens te kunnen groeien" .......
Vincent